Advent

Gud, vad allting går fort! Första advent är det ju idag och helt plötsligt är det snart jul. Mysigt.


                                           
Min ljusstake i mitt fönster.

Ett litet försök..


Ska snart ha vuxenkalas och det är jag som står för dukningen. Ska försöka att klara av att vika denna snyggingen. Vi får väl se hur det går...

Vik servetten på mitten. Vänd så att öppningen
kommer neråt.
  
Vik upp 2/3 av den övre fliken. Vik tillbaka den
överskjutande delen. Vänd och upprepa. Servetten
är nu vikt i sex lager.
  
Vänd så att du ahr de fyra fliköppningarna mot dig.
Vi in hörnet 90 grader, upprepa med de två reserande
hörnen.
  
Vik likadant på den andra sidan av servetten.
  
Pressa på kanterna för fixering.
  
Vik servettlängden så att de vikta trianglarnas
spetsar möts i mitten.


Hahah, så här blev mitt resultat:
 

Alla behöver ju inte ha talang.. tror jag kör vanliga vikningar!

For a better world

Ett nytt halsband kunde jag hänga upp på mitt smyckesträd igårkväll. Har nämligen köpt ett pärlhalsband av min kompis Louise eftersom hon säljer för WWF. Billigt skit tänker ni då, men det var faktiskt fint :)
En enkel Paint-redigering då mitt Photoshop inte kan öppnas för att min "scratch disk is full".


FOR A BETTER WORLD , står där i cirkeln,
Även en tass och ett hjärta hänger på.

Törnrosa

Var hos Louise igår kväll och kom hem vid elva tiden. Gick och la mig typ direkt och vaknade inte för än kvart över elva idag. Jag har alltså sovit 12 timmar! Halva min dag är bortsövd, typiskt!
Idag så ska jag mest plugga en massa NO, har tyvärr prov på tisdag. Ska även kolla på en innbandymatch lite senare idag vid tretiden. Imorgon så blir det vuxenkalas. Kuligt :)


Happy

Nu är det snart december och vi har kommit in i den mest händelserika perioden för mig, superkul! :D

Denna veckan så ska vi ha vuxenkalas för mig och min syster.
Nästa vecka så ska jag och Louise ha fest tillsammans.
Nästa vecka igen så fyller jag år! :D
Nästa vecka igen så slutar vi skolan.
Nästa vecka därefter så är det julafton.
Och veckan efter julafton så ska vi åka till Gothia!

Bara roliga saker att se fram emot!


Bild: www.paulinasintressen.blogg.se

Räddare i nöden!

SItter just nu med en inpackning från Nivea i håret. Förhoppningsvis så ska den rädda min kalufs som är en katastrof. Både volym och mindre knutor tillverkas i mitt hår just nu. Men nu ska jag käka. Hörs senare.


Bild: www.Marianova.com

Julkulor

Idag gick jag och firade min egen jul med snygga julkulor i öronen. Fick dem av en kompis förra julen. Fina, eller hur?

mellanmål


Första torsdagen

... utan reklam! Denna dagen har känts helt annorlunda bara för att det inte var någon reklam som kom. Underbart. Så idag har man bara chillat framför tv:n, pluggat lite och stickat lite på mina luvvikavantar. No pressure, wonderful!
Min mamma har varit i stan hela dagen och hade en "CHIC" tidning med sig hem som hon fick när hon handlade på H&M. Inte riktigt min smak men den funkade väl. Hittade en jättesöt tröja i den. En ljusblå stickad tjocktröja med Mimmi och Musse på. Riktigt söt. Något som man ska handla för sina födelsedagspengar man får på söndag på vuxenkalaset. Nu ska jag antingen titta på Vänner eller göra NO. Det lutar väldigt mkt åt Vänner-hållet.
BTW! Var lite virrig när jag gjorde inlägget i tisdags. Hear?!?!, jag menar ju hair förstås. Hahah. För er som läste det; jag är inte analfabet, bara lite virrig. Ska ändra det nu.

Express yourself


H&M 98:-

katastrof

My hair is a total disaster!
Gaaah, vad ska jag göra med mitt hår? Det räcker inte att kamma det, då ser det lika dant ut efter en timme igen. Ibland kan det vara riktigt fint men oftast vill jag bara, aa. My hair sucks! Alla tofsar fastnar dessutom och jag har bara en kvar nu för denna var jag tvungen att klippa isönder!



snö blir tö

Jahapp. Tyvärr så varade inte det fina snövädret så länge som jag trodde. Idag stod solen på och nästan allt smälte bort :( Men en massa goda nyheter har jag iaf. Hade matteprov idag, gick skitbra! Fick även tillbaka mitt spanskprov och det var också ett ganska så bra resultat. Och det bästa av allt!; ingen mer reklam för min del! Såå skönt. Ringde dem idag och de sa att vi är klara. Underbaaart! Nu ska jag snart på träning så jag måste börja göra mig klar. Puss på er ♥


(vår ända ros kvar i trädgården)

Vinter på riktigt

Nu är det verkligen vinter på riktigt. Snöade idag igen, och då hade jag så klart på mig mina högklackade stövlar, perfekt! Trillade på vägen hem, hahah. Men då hänger man ju sig bara fast i kompisens väska så klarar man sig, plus att man drar med sig en till på köpet, haha! :D Men det är riktigt mysigt nu. Snart är det jul! Har även skrivit klart min önskelista, man fyller ju år snart också! Förhoppningsvis så kommer det inte någon reklam heller denna veckan och inte på hela mitt liv heller, skönt! Ikväll ska man se på det nya Beverly Hills. Kuligt :D


(bild tagen av mig)

Gone all day

Från nio på morgonen tills nio på kvällen var jag och några andra i Ängelholm och spelade SM med 93orna. Matcherna gick kanske inte så speciellt bra men vi hade iaf kul emellan matcherna. Satt och smygfotade hela tiden som sedan hamnade på bilddagboken. REVENGE! Fick några hårda smällar, bland annat denna. Haha. Kan någon se att den föreställer ett hårt slagskott från någons klubba? Hahah. Lite kul tyckte jag faktiskt :D



Suddenly

För ungefär en vecka sedan var det soligt, ganska så varmt och sånt. Nu helt plötsligt så bara snöar det och är skitkallt! Gjorde denna bilden för att ni skulle förstå hur jag känner, haha!


premiYUM



Var i affären och planerade att köpa lite godis till ikväll. Men så stöter jag på "Karamellkungen Permiyum". Där hade dem de finaste chokladen som Anthon Berg, Mozartkulor, praliner och snäckor. Så det fick det bli istället och så fick ju mamma sin marsipan. Fast det kostade ju betydlgt mycket mer.. 19,90:- / hg och vi handlade 3hg.... Jajja, morsan betalade ju :) Nu vet iaf alla vad jag ska mysa på ikväll!

Keep working

Idag var det förhoppningsvis sista gången som jag och Louise gjorde reklam. Och hela 700:- har vi skrapat ihop denna helgen. Men det krävdes arbete som jag inte tyckte var värt pengarna. Vi hade 13 trycksaker - 600kg, för er som inte fattar. Dessutom var det is, snö och slask. Trillade sex gånger (!!!!) och Louise typ lika många, haha. Fick jävligt ont i ryggen och axlarna för att jag bar reklamen och i höften för att det var den som fick ta smällen mot isen. Men det är bara att resa på sig och fortsätta, eller hur? Nu måste jag göra lite matte (när jag väl orkar att resa mig).

just as it should be


kletig mascara är nya trenden!

Hade hemkunskap idag och jag och min kompis My skulle laga vegetarisk lasagne. Allt gick bra förutom att de översta plattorna blev brända och stenhårda. Plus när jag skulle skära löken! Som jag grät, och som mascaran rann! Men jag orkade inte tvätta bort mascaran just då och gick runt med det hela lektionen. Mina kompisar sa ju till mig och min hemkunskapslärare tittade ju på mig lite konstigt. När min kompis Ellinor tittade på mig och sa att jag hade mascara under ögonen så vågade även min lärare säga något;
"Jasså, jag tänkte säga till dig men jag tänkte att det kanske var "inne nu" så jag vågade inte säga något."
Hahaha, det tyckte jag var skitkul, haha! Man kanske ska börja med det hädanefter? :)

multitasking

Slutade extra tidigt idag för att vi hade engelskprov sista timmen. Gick rätt så bra tror jag, lite problem med genitiv och adverb bara.. Nu har jag lite att göra innan jag ska träna. Ska bland annat äta, plugga och fixa lite andra saker. Så här ser det ut runt omkring mig nu.



Förresten så snöar det. Underbart <3


Tuff vecka

Har varit lite trög med uppdateringen.. men ny är det en ny vecka. En tuff ny vecka!!

4 träningar
Tisdag
Onsdag
Torsdag

5 matcher
Lördag
Söndag

2 prov
Torsdag
Fredag

200 kilo reklam
Torsdag

Allt jag kan säga är .. HJÄLP!



just like kindergarden


gratis presentkort!



Tänkte komma med ett grymt erbjudande. På en sida som heter gratis mode så kan man enkelt samla poäng och få presentkort på bl.a Vero Moda, Stadium, Gina Tricot, H&M mm. Det är såklart gratis och det är lätt att samla poäng och bli medlem. Det ändå ni behöver göra är att klicka på denna länken! www.gratismode.se/?c=6737


GRYMT, GRATIS OCH GALET GYTT!

the moment of the truth

Ikväll är det även säsongstart för "Sanningens ögonblick". Något som du ska se?


Gäst i GG

Idag var det ju en ny säsong av Gossip Girl och Nate hade en ny "flickvän". Satt hela programmet och funderade på var fan jag hade sett henne någon stans. Kände igen henne sjukt mycket!! Men när det var slut kom jag på det! :D Så här får ni svaret för er som funderat lika mycket som jag!

I komediserien "Freddie"...

i "Gossip Girl"...


och i "Joey".

breaking free


Extra minne

En av sakerna på önskelistan är även ett USB-minne där jag kan få plats med bla. skolarbete och andra bra saker. Trodde att det kostade helt mycket typ, 200:- för 2GB men på Clas Ohlsson finns det ett 4GB för 149:-!  :D

Exhausted

Idag vaknade jag hur trött som helst. Somnade typ inte för än halv tolv igår kväll. Har inte riktigt kommit in allt än efter vårt korta höstlov. Men som sagt, jag har varit helt slut hela dagen och vi har haft fyra meningslösa lektioner än så länge.

Första lektionen kom inte ens någon lärare så vi satt och väntade tills de andra klasserna slutade.
Andra lektionen hade vi läsning. Hade ingen bok så jag satt med huvudet i bänken och försökte sova, min lärare brydde sig tydligen inte så det var ju bra.
Tredje lektionen hade vi elevensval. Det innebär att man nästan får göra vad som helst som har med skolan att göra. Så jag gjorde kanske tre uppgifter i matteboken och slappade resten av lektionen.
Och nu sitter vi på fjärde lektionen och har svenska. I ett enskilt grupprum med datorer, och vad gör man då? Inte svenska i alla fall.  

Minoutfit.se

Min kompis Paulina har en rätt så stor blogg och har även lagt in en outfit på minoutfit.se. Gå in där och rösta på henne! :D (du måste bli medlem först, fast det tar en sekund)


summer's over



Nu är det bara några få höstblad kvar på träden och det är november, summer's over bitch!

Christmas magazines :)


Har precis varit och sålt till mina sista kunder. Jag säljer jultidningar, haha. Egentligen bara för pengar för annars tycker jag att jag är lite för gammal, hehe. Men jag har räknat ihop mina förtjänster och sånt och jag har valt premie så snart så kommer den här stå och spela i mitt rum:

Där finns radio, ipodintag, cd-spelare, usb-intag och SD-kort-intag.
 Så den ska jag ta och så får jag även 78:-, wiie, hehe. Har även sålt lite från ett annat förlag, endast för att jag ville ha Eva & Adam boxarna som man kunde köpa där, så jag är typ den ända kunden, haha. Säljer du jultidningar?

People always leave

Kom hem från Louise för någon timm sedan. Har hunnit käka lite och spela lite spel med min familj. När jag var hos Louise och sov där så tror jag att vi såg ungfär 20 avsnitt av One Tree Hill säsong 4. Nu är vi klara med säsong 4 och ska börja på fem. Men jag har ju redan sett alla avsnitt innan, det är bara Louise som är så seg som inte uppfann One Tree Hill för än nu! Jaja, One Tree Hill är en av världens bästa serie utan tvivel!

. people always leave .