Skönhetssömn

Var ju på kräftskiva igår. Det var jättekul faktiskt, käkade köttfärspaj, plus att jag faktiskt smakade kräftor, det var riktigt gott. Jag fick vara barnvakt hela kvällen till två tjejor som hette Hanna och Emma och en jättesöt liten kille som hette Leo. Vi tittade mest på tv men det var hur kul som helst. "Fem myror är fler än fyra elefanter" var väl det som sågs mest. Vi var hemma vid tolvtiden och då gick jag och la mig direkt. Sen sov jag ända tills tolv idag. Så jag har inte hunnit göra mycket idag. Men ska se en innebandy match lite senare idag.  Puss på er ♥


SSS

Idag har jag haft SSS. Nämligen, smyckes och smink - städning. Har städat mit skåp ovanför sängen och det blev rätt så snyggt faktiskt. Vad tycker ni?

The Love Guru

Såg ju som sagt "The Love Guru" igår med mina kompisar. Var inte speciellt bra, mest rolig och det var mest töntigt roligt. Så den biljetten är värd att slängas. Nu ska jag dela ut reklam med Louise och ikväll blir det kräftskiva med massa minibebisar! , puss på er ♥


 

Busy night

Nu börjar snart min tränig så ska göra mig klar till den. Efter den är det direkt in i duschen, fixa sig, möta upp Louise och sen till bion där vi ska möta upp Andrea och Ellinor. Hemma är jag vid nio tiden. Skriver då, puss på er ♥ 

Helt klart nyttigt

Idag var det ett mäktigt mellanmål som gällde. Eftersom jag både ska träna och se bio innan det blir middag ikväll. Så det fick bli omellett, sallad och bröd. Nyttigt? Absolut!


Nyttigt:                                Onyttigt:                                              
♥ Vatten                              ♥ Salladsdressing
♥ Sallad                              ♥ Stekt i smör
♥ Gurka                               ♥ Skinka                                
♥ Morot
♥ Omega-bröd
♥ Ägg

                                      6-3 , utklassning mot onyttigheterna!

Två timmar till!

Idag slutade vi redan tjugo i två. Överhärligt. Förra terminen slutade vi halv fyra, på en fredag! Det gör fortfarande vår parallelklass. Tänkt att gå två timmar till nu. Det hade jag aldrig pallat. Nu sitter jag och smaskar i mig en digestive bar innan min omelett som är planerad att räcka sex timmar framåt, inklusive träning. Vi får se hur det går med det. Popcorn kommer ju ner i magen vid sjutiden då jag och tre kompisar sitter och tittar på Love Guru på bio. Sitter och resarverar platser nu faktiskt. 47 platser kvar är det så förhoppnings vis kan vi sitta fyra i rad. Skriver snart igen, puss på er! ♥


Blek och brun

Tänkte även visa er några photoshop trix här på bloggen. I detta inlägget tänker jag berätta lite hur du bleker tänderna, får snygg solbränna och bleker eller mörknar ditt hår. Allt gör man i en ända tool. Nämligen den sjunde symblen till höger. Höger klickar du på den får du upp tre olika tools. De är dom man använder. Tänker visa lite exempel.


I denna bilden har jag använt Dodge Tool. Men den bleker man, bland annat tänderna, håret eller huden. Tänderna var redan rätt så bleka så det är inte mycket skillnad, om de är mer gula är det riktigt stor skillnad.

                   Före                                                                     Efter

I denna förändringen har jag använt mig av Burn Tool. Precis som den hetter, "bränner" den alltså. Med den så blir huden, håret och läpparna mörkare.

                         Före                                                           Efter

Det finns även en tool som heter Sponge Tool. Den gör det lite gråaktigare. Har inget exempel på det men om du skulle vilja göra en bild lite dystrare eller göra håret gråare använder du dig av den. Här visar jag hur de olika symbolerna för toolen ser ut, för er som har photoshop på svenska.



En roligare blogg

Mitt internet är praktiskt taget sönder. Vet inte varför, men alla hemsidor laddas aldrig upp. Så nu sitter jag vid familjens bredband istället. Det är därför jag inte kunnat skriva på ett tag. Sen kommer jag inte på något att skriva om, vad eller hur jag en skriver så verkar det helt tråkigt. Har ni några ideér för att göra det roligare och bättre?, snälla hjälp mig.



Goda Bars

Just nu sitter jag faktist och äter på en av de här tre "Bars-en". Den godaste såklart. Vissa av de är perfekta till mellanmål om man är halvhungrig. Precis som nu. Här är de tre godaste.

Godast är Digistive Bar. Övergod är den, kanske inte så jätte nyttig men god. Fast det kan finnas godare. Betyg: ♥♥♥♥

Sen kommer Coco Pops Bar, rätt så god. Choklad och sånt gott. Men lite för godisaktig och alldeles för söt. Men ändå rätt så god. Betyg: ♥♥♥

Sist men inte minst kommer Special K Bar. Inte speciellt äcklig men den känns alldeles för nyttig. Jordgubbssmaken är sådär men chokladsmaken är faktiskt rätt god. Chokladsmaken, betyg: ♥♥♥ Jordgubbssmaken, betyg: ♥♥½

Dampedata

Sitter just nu vid min systers dator medans hon sitter där nere och tittar på tv. Mitt internet funkar nämligen inte. Asså intrenet funkar för jag är inne på msn. Men själva internetsidan funkar inte. Men när min syrra sticker på möte ska jag göra några inlägg. Puss på er ♥


Hahaha

Nu kommer ett rätt så roligt inlägg. Tycker jag iaf. Rätt mycket text men lite kul, så läs!

Lite roliga händelser som har hänt i mitt klassrum den senaste veckan;

NO-läraren:
Vad har diamanter att göra med kol?
Elev: Om man låter kol ligga riktigt länge kan det bli till diamanter.
NO-lärare: Oh, va bra. Då ska jag lägga undan en påse grillkol.

Två tjejor sitter och vill sluta lektionen, redo att resa sig upp och gå.
En massa killar sitter och kastar suddgummi och läraren blir förbannad och utropar med italiensk brytning: Nu får ni ta och sluta!, till killarna som kastar suddgummi. Tjejorna plus några andra elever reser sig upp och går mot dörren och tror att de ska sluta lektionen.

En liten annan kul grej som jag har märkt är att alla lärare tydligen är besatta av de ämne de har. De säger saker som har med ämnet att göra. Så här sa mina tre lärare:
Syslöjdsläraren: Ah, nu tappade jag tråden.
Hemkunskapsläraren:
Jag tänkte baka ihop ett prov.
NO-läraren: Nu får vi lägga på ett kol.

Rätt så kul faktiskt tycker jag. Har ni några roliga saker som hänt er?

Vattenheader

Har gjort en liten vatten header, tänkte lotta ut den om det är någon som vill ha. Om det är något ni vill lägga till, ta bort eller ändra på headern går det hur bra som helst. Jag hjälper gärna till och sätter den på plats på bloggen om ni har svårt med det. För att ingen ska kopiera den och använda den så visar jag den bara i en liten bild. Större bild får ni om ni bestämmer er för att "ta" headern. Jag hjälper gärna till och ändrar bloggutseéndet på din blogg så att den matchar headern om ni inte är så duktiga på det. Kommentera om ni vill ha headern så fixar jag det. Är det flera som kommenterar lottar jag ut den. Ni har tills på tisdag klockan 20.00 på er att kommentera.

Söndag = vilodag?

Nej, nej, nej. Ingen vilodag för mig inte. Har inte ens börjat på min reklam så får göra allt idag, usch! Men sånt måste man ju tyvärr göra ibland. Ska säga upp reklamen nästa vecka. Ska bli jätteskönt att slippa. Idag är det alltså massa reklam som står på schemat. Tänkte sätta upp fler grejor på Ikea som fortfarande inte har blivit uppsatta, typiskt. Sen har vi hemkunskaps läxa också. Lika bra att jag gör det i tid, planerade alltså att göra det idag. En busy day, helt enkelt.


Den här glada katten får pigga upp min dag.

Delicious Drops

Övergoda Extra Drops! Såg de på reklam och tänkte testa dem. De var superdupergoda. Några jag verkligen rekommenderar. Finns flera smaker men jag har bara testat kaktus, hallon. Vad tycker ni om dem?

Dåligt shoppat

Ingen rolig banantelefon blev det idag inte, inte någon klockradio heller. Det som åkte ner i shoppingkassen var en inflyttningspresent till min moster och en tvålpump. Köpte förstås stiftpennor och tre randiga kollegiblock. Trodde jag! Jag råkade visst ta ett randigt och två rutiga. Vad ska jag ha dem till? Jajja, inte så bra shoppat idag inte. Nu blir det lite käk, puss på er.

Hemtelefon

Idag ska jag och min mamma till Clas Ohlson. Det var tydligen 40% rabatt på Hemtex idag och mamma ville att jag skulle följa med men då får man passa på att komprimissa, så det får bli lite Clas Ohlson också. Ska försöka få med mig en klockradio med mig hem + några stiftpennor sedan vill jag så gärna ha en telefon också eftersom jag har ett telefonuttag på mitt rum. Har hittat några snygga.



♥ Överhäftig Banantelefon, matchar inte riktigt mitt rum i färgen, men jäkligt häftig. Billig också, 124,50:- !  
♥ En snygg röd telefon som matchar mitt rum perfekt. Lite dyrare där emot, 495:-
♥ En häftig slidetelefon med massa funktoner, dessutom trådlös. 498:-

Jag tror det blir bananen om det över huvud tagit blir någon alls, vet inte om jag vill slösa pengar på det.

Men, men, men...

Går runt och lallar på men, men, men, men..... hela tiden. Har fått den på skallen totalt. Ni som läser detta kommer säkert tro jag är galen men tittar på man på "Two and ½ men" så vet man vad jag går och lallar på. 19.00 sitter jag bänkad framför teven inför ett dubbelavsnitt på tv3. Men, men, men, men...

Hjärtan.


Mina två bästa vänner.

Har varit i affären och köpt ett "mellanmål". Mina två bästa kompisar fick det bli, Billy och Gorby. Försökte mig även på att klä mina böcker med det gick inte så bra, blev bara bubbligt och konstigt. Får försöka mer med det senare. Nu ska mina kompisar in i micron.


Mer mode

Innan jag tar en sväng till Ica tänkte jag berätta att jag ska börja med mer mode på min blogg. Lägga upp lite som jag tycker om och allt annat roligt med mode. Vad tycker ni, mer mode?




Att göra idag.

Har inte bloggat på en hel dag, sorry. Har varit sjukt trött. Idag är jag piggare men har ändå några saker på schemat. Men några inlägg går alltid att klämma in.

♥ Sticka till Ica och köpa Billy´s + ngt gott till ikv.
♥ Klä in mina fina böcker, suck.
♥ Ta ut köttet till middagen, får inte glömma, haha.
♥ Fixa lite av reklamen.
♥ Hyra en film till ikv?
♥ Hemkunskapsläxa.
 + Göra en massa inlägg.

För att ha ork till allt detta vill jag att ni kommenterar så mycket ni kan!! , det är det som är roligt att läsa. Eller hur?

Virvelvinden

Var ju som sagt på Malmöfestivalen i måndags efter skolan. Hade inte fått några bilder då eftersom jag inte hade min kamera med mig. Här är bilder från Virlvelvinden, blir snurrig bara jag tänkter på den.



Ingen "dongel"

Hade inget intrenet hela dagen igår tyvärr. Min lilla "dongel" var på upptäcksfärd på min pappas jobb. Men jag bevisade iaf att jag kunde klara mig utan datorn en hel dag. Hände ändå inte då myket igår, förutom vår dumma träning, så det kvittar. "Ciao Bella" visas på Canal + om typ tre minuter så jag sitter här med laptopen i knäet framför teven. Mycket mer händer inte idag förutom att jag la mig halv tio igår så jag tänkte göra det idag med och spela in "Project Runway". Trött har jag faktiskt inte varit ett dugg idag så det lär bero på det. Så hädan efter när det inte är så bra progam på teve kan jag lika gärna sova. Nu börjar "Ciao Bella". Skriver mer senare, puss på er.

MF efter skolan

Fan åsså, hade inget internet för än nu, drog iaf till Malmöfestivalen efter skolan. Sådär kul, käkade kinamat och åkte någon karusell så jag höll på att spy. Fast det är ju alltid kul att umgås med sina kompisar. Tog sedan bussen hem vid fem, halv sex tiden, planderade att åka själv men träffade någon kompis på bussen. När jag kom hem var jag så trött och spyfärdig att jag satte mig framför teven ett slag och kollade på Disney Channel (haha) oh lite på "Vänner" och "Christine". Nu tittar jag på "CSI NY". Bilder kommer när jag snott några från Paulina.

Rolls Roys

När vi åkte flygplan hem från USA fick vi en Rolls Roys.
 

Skolan börjar

Idag börjar skolan, schemat har fortfarande inte kommit upp på hemsidan. Så sur jag blir. Halv ett ska vi iaf vara på skolan där vi ska ha korvgrillning och träffa alla kompisar sen klockan ett så ska vi till våra klasser och då ska vi få schemat. Därför borde det komma upp på hemsidan nu, annars är det ju skit. Nu har mina kompisar kommit men skriver när jag kommer hem från skolan när jag fått mitt schema.

Snart dags

Nu är det snart dags för skolan igen. Imorgon ska vi ha "upprop". Snart dags är det också för min reklamutdelning. Reklamen är sorterad men idag ska den delas ut. Sista dagen innan skolan börjar igen spenderar jag till att dela ut reklam och städa mitt rum. Kul. Ska även sticka till ica och försöka få tag på några bra stiftpennor. Det ska jag göra idag, vad ska ni själv göra? 


Min fina reklam som ska delas ut.

Rixfm Festivalen


I väntan på att festivalen skulle börja.


RixMorronZoo, utan Gert :(


Något halvbra förband som hette Ramsells.


Amy Diamond som aldrig kan stå still.


Maria från Norge, fast hon pratade ju svenska!


Patrik Isaksson, verkade helt bögig, haha.


Någon tjej som vann en sångtävling som fick sjunga på scenen.


Rongedal !


Sanna Nielsen :)<3


En norsk till, Kurt Nilsen hette han, rätt bra faktiskt.


E-type, helt galen framför publiken. Stod övernära oss!


Sist men inte minst, krylltotten OLA ! <3

Måste bara berätta att min kompis Paulina fick tag på en sån där tröja som de slänger ut. Men sen kom det fram en sån kille som undrade om hade kunde få köpa den för 100:-, hahha. Och det gick hon helt klart med på.

Detta följde med mig hem från stan

Köpte lite o stan idag när jag och Paulina gick runt och väntade på att RixFm festivalen skulle börja.

Randigt linne med Mimmi på, 98:- på H&M


Ett mörkblått och ett vitt tjockare linne för 29:- på Gina Tricot (rea)


Praktisk anslagstavla+penna, sudd och magneter, 99:- Akademibokhandeln

En massa festivaler

Idag ska jag och Paulina till Malmöfestivalen. Sen vid fyratiden så är det dags för RixFm-festivalen. Där får vi även möte av Ellinor. Det är inte världens roligaste artister, typ bara Sanna Nielsen, Ola och Amy Diamond man känner igen. I alla fall, efter RixFm-festivalen så ska vi hem här och ha lite kul, käka hamburgare och förhoppningsvis spela ApBuzz, haha. Sen blir det sleepover här, kulkul. Men nu kommer snart Paulina så ska vi ta bussen till stan så jag får ta och bli klar. Puss på er.


Och förresten, gulliga Paulina som var i stan i torsdags hittade ett linne som jag har letat efter ett tag, i min storlek så hon hängde undan det till idag, övershysst. Får ju se om det passar och i så fall åker den ner i shoppingkassen.

Cykeltur

Cyklade som sagt en liten cykeltur på drygt en halvtimme. Cyklade runt lite i min lilla by längs havet lite och lite andra ställen.

                                     Cykel, cykel.                                                Små får som stod och betade vid havet.

                     Såg några roliga zebrastolpar.                Köpte lite godis och ett kort på ica till min kusin som fyller år.

Vill ha mitt schema nu!

Var inne och kollade på min skolas hemsida men inget schema där inte, kommer inte för än på måndag. Vad är det för dumheter? På måndag får vi ju schemat i skolan ändå. Man vill ju ha det nu. Men några saker vet jag iaf. Vi slutar ett varje onsdag, vi slutar fyra någon dag och vi börjar åtta varje dag. Inte jättedåligt jämfört men min systers. Hon slutar halv sex en dag, fem en dag och halv fem en. Haha. Nog pratat om det. Just nu har jag verkligen ingetting för mig. Tänkte ta och cykla en sväng, få lite motion och så. Hade faktiskt varit mysigt, rensa skallen liksom. Det ska jag nog ta och göra. Puss på er.


Sista sommarlovsdagen

Shit, idag slog det mig!! Det är den sista sommarlovsdagen. På måndag börjar helvetet. Fast det har faktiskt inte gått så fort som det brukar. Men igår när jag stod och sorterade reklam så hade jag sådan längtan till USA. Nästa sommar blir det tyvärr ingen semester utan bara chill. Men sommarn efter det så blir det Spanien, efter jag har fått MVG i spanska på slutbetygen, förhoppningsvis. Troligtvis så ska även Louise med till Spanien, kommer bli superduperkul. Men det är ju ett tag tills dess, för att få lite sommarkänsla bjuder jag på en fin sommarbild jag tog i USA.

25 mest spelade i min iPod



♥ 7 things - Miley Cyrus
♥ Not What It Seems - Selena Gomez
♥ Girls Just Want To Have Fun - Miley Cyrus
♥ See You Again - Miley Cyrus
♥ He Said, She Said - Ashley Tisdale
♥ The Driveway - Miley Cyrus 
♥ Stand - Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus
♥ Full Circle - Miley Cyrus                                    
♥ Fly on the Wall - Miley Cyrus
♥ Just Like You - Miley Cyrus
♥ Pumpin' up the Party - Miley Cyrus
♥ I Got Nerve - Miley Cyrus
♥ When I Grow Up - The Pussycat Dolls
♥ Apologize - Alvin & the Chipmunks
♥ Like Whoa - Aly & AJ
♥ Suddenly - Arash feat. Rebecca
♥ We Rock - Camp Rock Cast
♥ Nobody's Perfect - Hannah Montana
♥ This is Me - Joe Jonas and Demi Lovato
♥ Bottom of the Ocean - Miley Cyrus
♥ Wake up America - Miley Cyrus
♥ Theese four walls - Miley Cyrus
♥ Simple song - Miley Cyrus
♥ Goodbye - Miley Cyrus
♥ Nobody Whitout You - Sanna Nielsen

Planer inför dagen

♥ 12.30 - Fixa mig
♥ 13.00 - Sitta vid datorn
♥ 14.00 - Ringa några samtal
♥ 14.30 - Fixa den sista reklamen
♥ 15.00 - Titta på damfotboll, semifinal, Sverige - Tyskland
♥  När fotbollen är slut - Friidrott
♥  17.30 - Vara med kompis

Går tydligen inte att ladda upp bild så jag får väl bryta mitt löfte om att ha en bild i varje inlägg.

En nyckelpiga


Pantning klar

Jag och min syster asade 2½ stora sopsäckar fula med petflaskor och burkar. Vi lyckades samla ihop 182:- Inte jättedåligt men det räcker inte till "Buzz Junior Jungle Party" som vi måste ha, kanske lite barnsligt men hur ball som helst. Men det löser väl sig, vi får lägga till lite pengar bara.


Bra filmer när regnet öser ner

Because I said so (tre systrar och en mamma): Filmen handlar om en tjej som inte är så bra på att hitta rätt män. Därför sätter hennes mamma in en annons i tidningen om hennes dotter som behöver träffa en bra man. Hennes dotter vet förstås inte om det och när hon får reda på annonsen blir konsekvenserna större än någonsin. Mitt betyg: ♥♥♥

Girls Just Want To Have Fun:
Detta är en rätt så gammal film men den är ändå hur bra som helst. Den handlar om Jennie som har drömt i hela sitt liv om att få dansa i ett väldigt populärt dansprogram som sänds i Chicago. Och när hon flyttar dit får hon chansen, men hennes föräldrar är väldigt stränga och tillåter inte henne att får gå på audition. Betyg: ♥♥♥♥ 
The Hot Chick: En riktig tjejfilm som handlar om Jessica. Hennes liv är perfekt ända tills en dag och vaknar upp som en trettioårig man. Hon och hennes tjejkompisar försöker att få tillbaka henne egna kropp. Betyg: ♥♥♥½

Music and lyrics:
Alex är en gammal "has-been" och har inte varit speciellt känd sedan han var med i popgruppen POP! När Alex sedan får erbjudandet att skriva en låt åt den stora stjärnan Cora är det hans stora chans att bli känd igen. Men Alex kan inte skriva låtar så bra. Så när den nya tjejen, som sköter Alex planter, Sophie, spottar ur sig några bra meningar är det självklart vem som ska skriva låten. Betyg: ♥♥♥♥

She´s the man:
När Violas fotbollslag läggs ner frågar hon killarnas tränare om tjejlaget får provspela för dem. Självklart blir svaret nej. Men Viola vill visa att hon är bättre så hon bestämmer sig för att ta över hennes bror Sebastians roll som ny elev på skolan Illyria medans Sebastian är på en spelning i London. Meningen med det hela är att Viola, utklädd som Sebastian ska komma med i Illyrias fotbollslag och slå killarna i hennes gamla skola och visa att hon är bättre. Men allt blir svårare när Viola börjar tycka om hennes rumkompis, Duke, och en tjej på skolan börjar tycka om Sebastina, alltså Viola. Betyg: ♥♥♥♥♥

I´m a busy woman!

Hann tyvärr bara med ett inlägg idag. VAr ju som sagt hos Paulina och hande filmdag. Tre bra filmer blev det; "House of Wax", "Girl next door" och "Hot chicks". Var där nästan hela dagen tills vi fick för oss för att cykla till ica, som ligger 20min från Paulina, hon bor lite öde, haha. När köpte vi världens godaste chokladglass och käkade som vargar men små plastskedar. Min plastsked tappade skaftet efter fem sekunder men det gick bra att äta med bara den lilla gropen på skeden, fast man blev ju lite kladdig.

Idag är jag lika upptagen. Reklamen kom idag, *vågen*!! Jaja, det var inte så värst mycket men det är inte speciellt kul ändå men får man lite cash på kontot så är det helt klart värt det. Städning blir det förhoppningsvis lite av idag också, sätta upp lite grejer jag shoppat på Ikea också. Sen har vi dessutom två stora sopsäckar fulla med pantburkar som ska pantas, så det är väl också en sak jag ska göra. För pengarna jag får för pantningen blir det BUZZ APOR! <3<3 Älskar det spelet, haha. Nu måste jag fortsätta med min reklam, puss på er.

Ett snabbt litet inlägg

...innan jag sticker till Paulina och har filmkväll(dag). Vi har massa filmer som vi ska se, bland annat; definitly maybe, fools gold och massa andra! Dessutom vill ju Paulina se House of Wax, så då får jag väl offra mig. Nu ska jag hoppa på cykeln till Paulina. Tänkte bjuda på en bild först som jag verkligen älskar, har inte tagit den själv, har hittat den på google, men den är ändå så fin.

Hibiskus

Denna fina blomman fotade jag hos oss idag. Tyvärr blommar den bara en dag, lite synd tycker jag. Det är ju en jättefin blomma, eller hur?

Trött efter träning

Har precis duschat och ätit efter min rätt så jobbiga innebandy träning. Nu när säsongen drar igång så är det extra hård träning. Först joggade vi 3km, sen blev det upp och ner för en nästan 20m hög backe, sen sprang vi med motstånd, sen backen igen, sen springning med motstånd igen och sist en gång till i backen. Låter kanske inte jättejobbigt men vi är ju bara F14. Just nu sitter jag iaf här i morgonrock och handuksturban, snart ska jag se på ett avsnitt från Heroesboxen.

Inte så jättebra bild, med det är iaf mitt underbara, grymma lag ! <3

Damerna vidare till slutspel

Vem har sagt att män är bättre än kvinnor i fotboll? Nu är i alla fall Sveriges damer vidare till slutspel, ska bli kul om herrarna kommer lika långt. Tyvärr så får Sverige möta Tyskland i första matchen i slutspelet och de är rätt så duktiga. Nu när jag sitter och tittar på matchen så tänkte jag. Sveriges damlandslag får ju ingenting för att spela egentligen, ingenting jämfört med herrarna. Tjejorna är väl minst lika bra, om inte bättre! Tycker det är skitdåligt. Jajaja, Sveriges damer är i alla fall vidare!


Gammal bild, men den passade bra.

Ledning för fotbollsdamerna

Första halvlek är avklarad för Sveriges fotbollsdamer. De leder med 1-0 över Kanada efter första. De har inget val, de måste vinna denna ödesmatchen annars går de inte vidare till slutspel. Själv sitter jag bänkad (med datorn i famnen) och tittar på matchen, gör du?


Big feet

Stora fötter? Prova då dessa skor. I en Adidas affär i USA såg jag dessa utförsäljas för 5$, man kan förstå varför. Kommer inte riktigt ihåg storleken, men det var typ 54 eller 56 i svensk storlek. Själv har jag 37-38 i de skorna som jag har på mig brevid, snacka om skillnad, breda är de också.


In God we Trust

...står det på vissa av USA:s sedlar. Även en dag på himmeln när vi var i Florida. Man ser dock inte hela texten.


Som hyllning till OS i Kina

Efter att Andrea gått runt tre tiden satte jag mig vid datorn, tittade på OS i Kina och satte på hög musik. Vi såg nämligen på "House of Wax" och efter den filmen vågar man inte vara ensam hemma. Som hyllning till OS i Kina ska jag och min syster käka vårrullar och jasmineris när hon har kommit hem från minigolfen.

 

Beskriv hundralappen!


Jao Ming

Tittade lite på sommar-OS igår när det var basketmatch USA mot Kina. Är bara tvungen att skriva detta för er som inte vet vem han är, Jao Ming, 2,26m lång! Han behövde inte ens hoppa när han dunka! Helt sjukt att man kan vara så lång. Om ni inte känner till honom har ni kanske sett honom i Coca Cola reklamen? Det gjorde i alla fall jag första gången.

Hahah, helt sjukt. Undra hur lång han var när han föddes.

Fint väder

Vaknade av att det regnade som in i. Men nu när jag har gått upp ser det ut att vara jättefint väder. Idag ska jag spendera min dag med min kompis Andrea. Hon har varit borta hela sommarn så det ska bli kul att träffa henne igen.


Denna bilden tog jag när vi körde från Florida till Miami och så fint väder var det.


Tidig läggning

Känner mig lite halvpömsig så tänkte ta och lägga mig. Borsta tänderna, hoppa in i pyjamasen och sedan krypa ner i de mjuka lakanen med en bra bok. Just nu läser jag "Räcker det om jag älskar dig?" men den är snart slut och då ska jag ta mig an "Expert på att rodna". Älskar Katarina von Bredows böcker.


Cykelförbud?

Var i stan en gång och medans jag och en kompis väntade på bussen såg jag en liten halvrolig sak och var tvungen att fotografera.

Overifierat konto

För er som har mejlat mig, kanske inte så stor risk, men i alla fall. Det har inte kommit fram eftersom jag inte verifierat mitt konto, dum som jag är! Ha en fortsatt bra dag och mejla en gång till om det var viktigt.

Krabbelurer

Åt bland annat krabbelurer till frukost idag. Kanske inte speciellt nyttigt och frukostaktigt men klockan var ju faktiskt nästan tolv. Det är inte många som har smakat krabbelurer någon gång men det är typ som tjocka plättar, övergott. Testa själv! (för er som inte fattar, man ska steka dom,haha.)
 

Inuti Ikea-kassen




♥ Svart träram 70x50, 79:-
♥ 2 röda krokar, 29:-
♥ Vitt smyckesträd, 59:-
♥ 5 ljuslyktor, 25:-
♥ 4 småspeglar med runda hörn, 49:- (ingen bild)


Ramen jag köpte på Ikea satte jag in lite bilder i och hängde över sängen.

Ikea inköp

Nu har vi kommit hem från Ikea. Ska äta nu så hinner inte visa alla grejor. Så vad som ligger i Ikea-kassen får du se om en liten stund.


God morgon!

Dum som jag var, ingen dator. Varför tänkte jag inte på att ta med min egen? Det kom i alla fall kloka Paulina på, så när jag var hemma och åt tog jag med mig laptopen tillbaka till Paulina. Men vi har haft fullt upp så det blev inte tillfälle för att blogga igårkväll. Nu ligger jag i alla fall i Paulinas säng med laptopen i knäet medans hon är någonstans där nere och fixar en sak. Ska till min favvoaff'är lite senare idag, nämligen IKEA! Kommer lägga upp bilder på allt jag köpt. Nä nu ska vi ta och äta frukost. Bjuder på en bild jag tog igår kväll utanför Paulinas gata.


Sleepover med kompis

Nu ska jag snart iväg till min kompis Paulina. Men dumt nog så bor hon så pass långt ifrån att jag måste bli körd dit, lite jobbigt eftersom vi ska äta vid sjutiden och jag vill dit innan dess så det får bli lämning, hämtning och sen lämning igen. Flankstek och potatisgratäng får man inte missa. Min kompis har för tillfälligt ingen dator så det blir inte fler inlägg idag. 

 

Coola brillor



Min kompis som jag ska till lite senare idag älskar verkligen solbrillor så tänkte göra något häftigt med en bild på hennes brillor jag tog för några veckor sedan.

Sommarbilder

Insåg idag att det var den nionde augusti, bara nio dagar kvar tills skolan börjar, inte ens tvåsiffrigt! Gud vad sommarlovet har gått snabbt. Eftersom sommaren nästan är slut, i alla fall sommarlovet, tänkte jag "fira" med några sommarbilder jag tagit under sommaren.


Tjuriga kärringar

Gick förbi en skylt en bit ifrån där jag bor, har aldrig sett en sån skylt innan och tänkte att den skulle passa perfekt här under kategorin "roliga bilder".


Muffinsfabriken

Idag kom min syster hem från Stockholm, och inte tomhänt heller, utan med fem gigantiska muffins minst femton centimeter höga i smakerna; citron, mintchoklad, lyxchoklad och blåbär. Hur glad blir man inte då?



Muffinsarna är köpta på Muffinsfabriken i Stockholm.

UPDATE: Käkade muffins till mellanmål, 310g vägde lyxchokladen och vi delade den på fyra och blev mätta!

En del av mig

Det kanske är kul att sitta och läsa en blogg och veta lite vad det är för person som skriver därför tänkte jag visa det som betyder mest för mig.



Därför:
♥ Chokladen, världens godaste, kan inte leva utan.
♥ Katten, djur klarar man sig inte utan, övergulliga.
♥ Innebandy, världens roligaste sport enligt mig.
♥ Bebisar, sötast, bäst, otroligt söta, vem vill inte ha en?
♥ Familj och kompisar, behövs det någon anledning?  

RSS 2.0